in , ,

DI MARIJA: Mesi bi mogao kod Murinja

Kao što je poznato, tokom ove zime šuškalo se da bi superstar Barselone Lionel Mesi mogao da napusti Kataloniju i priključi se ekipi Čelsija za neverovatnu sumu od milijardu evra.Povod za te priče bile su nesuglasice između trenera Luisa Enrikea i sjajnog Argentnica. Međutim, kako je pala klapa na zimski prelazni rok, te priče su, barem za sada, utihnule.

Sve do sada.

Di Marija, koji sada nastupa za Mančester Junajted, sa Murinjom je sarađivao u Real Madridu i uveren je da bi Mesi mogao kvalitetno da se snađe pod njegovom dirigentskom palicom.

– Mislim da Leo u principu ne želi da napusti Barselonu. Teško je otići iz kluba koji ti je dao sve, kluba u kojem si odrastao. Ali da odgovorim na vaše pitanje – ne, ne mislim da bi Leo imao ikakvih problema da sarađuje sa Murinjom – rekao je ovaj 26-godišnji fudbaler.

Novinari su Di Mariji takođe postavili uvek aktuelno pitanje: Mesi ili Ronaldo:

– Uvek kažem isto – oni su potpuno različiti fudbaleri. Leo pravi kratke prodore, sa lakoćom dribla jednog, dvojicu, trojicu i sjajno kontroliše loptu na malim prostorima. Kristijano se više oslanja na snagu, izvanredan šut. DA sam FIFA, dodeljivao bih dve Zlatne lopte – prvu da se bori njih dvojica, a drugu za sve ostale – rekao je Di Marija.

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

TUMBAKOVIĆ O POJAČANJU O KOJEM SE MNOGO PRIČALO: Nećemo dovesti igrača takvog profila

BOGDANOV ‘PAO’: Sve što sam želeo je da skinem dron i albansku zastavu