23
Domaći fudbal

BOGDANOV ‘PAO’: Sve što sam želeo je da skinem dron i albansku zastavu

Objavljeno: 10.02.15 u 09:44

Jedan od najpoznatijih i najozloglašenijih navijača u Srbiji, ali i širom Evrope, Ivan Bogdanov, predao se policiji koja ga je tražila nakon upadanja na teren u meču reprezentacije Srbije sa Albanijom prošlog oktobra.

Ovaj 34-godišnji navijač nalazio se na meti policije nakon što je tužilaštvo za njim raspisalo potragu zbog upadanja na teren. On je juče saslušan, ali je nakon toga pušten na slobodu.

– Bogdanov je došao u pratnji advokata Nemanja Govedarice. Na saslušanju je rekao da na teren nije utrčao u nameri da izazove nerede, ili da se s nekim fizički obračunava, već da spusti zastavu velike Albanije koja je bila na dronu – kaže izvor iz istrage, prenosi Kurir.

Kao što je poznato, policija je posle utakmice pokušala da pronađe Bogdanova na adresi na kojoj je prijavljen. Međutim, pošto organima reda to nije pošlo za rukom, za njim je raspisana potraga.

– Sumnja se da je dan posle incidenta pobegao na Kosovo i Metohiju i da se tamo skrivao do pre nekoliko dana, kad je odlučio da se vrati i prijavi policiji – dodaje on.

Za sada nije poznato da li će protiv jednog od vođa navijačke grupe „Ultra Bojs“ biti podignut krivični postupak iako su sve kamere zabeležile da je među prvima upao na teren.

– Ukoliko mu se bude sudilo za nasilje na sportskoj priredbi, Bogdanovu preti do pet godina zatvora. Medutim, ukoliko tužilaštvo proceni da je bio kolovođa, kazna će biti mnogo veća, od tri do 12 godina zatvora – kaže izvor Kurira  i dodaje da bi, osim zatvorske kazne, u oba slučaja sud izrekao i kaznu zabrane prisustvovanja sportskim priredbama.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

23 Komentara

  1. Ja sam zvezdaš, ali ovaj komentar „Brat naš veliki“ je da se ta osoba koje ga je napisala upuca pravo u glavu! Sve bolid do bolida! Zbog ovakvih indijanaca mi ne možemo ovu zemlju da izlečimo od svih sra…a koja imamo a neki ga slave i kunu se u njega…seti te se tekme sa Italijom, pa zbog te istog „brata našeg velikog“ smo pukli u tim kvalifikacijama…to nije za zatvor, to je za smrtnu kaznu…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja bi ove tetovirane sto se Kur.. Ubiao. Ni malo skromni jos skinu majce da mi vidimo kakve tetovaze imaju.Kao oni zajebani.Ajde malo kad ste zajebani otidjite u pristinu, zagreb, Sarajevo pa se tamo dokazite da sve zajebani nego urlicete po tim svojim Mahalama .Gadovi ne skromni s tetovazama jos skinu majicu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovde u ovoj Srbiji policija samo smije Srbe da hapsi i nikoga drugo .
    A javni tuzioci samo dizu optuznice protiv srba zalosno toliko naroda poubijali siptari i nista sada ih jos prebacuju i madjarsku preko Srbije. Dodju siptari koji su optuzeni i priznaju da su vadili Organe nasim ljudima tuzioci kazu hvala sto ste saradjivali oslobodi te ih nema dovoljno dokaza ili nisu dosta kilograma izvadili takvi tuzioci za ratne zlocine .A ako je srbin nesto uradio najebo je kao niko njega gone svi i presjednik,i svi ministri i cak sekretarice portiri sumaro premijer nja gori su (Vucic Dacic Nikolic Tadic to je propast srpskog roda )

    0
    0
    Odgovori
  4. SRAMOTA ZA SRBIJU SVOJE LJUDE ZATVARAJU A ALBANCA PUSTILI ŠTO JE NEREDE IZAZVO ZADNJE VREME SRBIJA BODOVE DOBIJA KOD EVROPE TAKO DA SVOJE LJUDE PRODAJA!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Uopste ga ne treba podrzavati,treba mu se suditi za to. A posto je Bogdanov i od ranije poznat policiji i celoj evropskoj javnosti po svojim bahatim ponasanjem na utakmici a i van nje treba ga i osuditi. Zbog njega i ne smemo da vodimo decu na stadion,i sve dok bude bilo takvih mi necemo uspeti da napradujemo u fudbalu jer nas takvi uvek nazaduju. A najgore je to sto nam je u drzavi sve korumpirano i pravda nikad nece biti zadovoljena…

    0
    0
    Odgovori
  6. A jel smo trebali da im aplaudiramo kada smo videli zastavu? A sto se tice casti, ne treba je braniti samo 1943, 1991. i 1999. nego svakog dana i ne dopustiti da te provociraju u svojoj drzavi. Ja zavim na Kosovu u gradi gde siptari cine 3/4 stanovnistva i kada su me sutradan videli svi su mi se smejali i govorili da se njihova zastava vijorila u sred Beograda i da ce se vijoriti i u ostalim delovima Srbije, odnosno kada stvore „veliku albaniju“, a da zastava Srbije vise nikada nece biti na Kosovu. Jel treba i na to da im cutimo ili treba da im se suprostavimo? Sta mislis sta bi oni uradili kada bi mi rasirili nasu zastavu u Tirani?

    0
    0
    Odgovori
  7. Svi vi branite Srbiju od „nečega“ i žrtve ste stalno klošari jedni… Taj isti ćelavi debil je palio njihovu pa niko nije ništa poduzeo …. Sad treba da branite čast??? Pa poserem se na vašu čast!!!!! Gdje vam je bila čast 1943 majku vam prodanu????? 1991???? 1999????

    0
    0
    Odgovori
  8. Dax, neko je morao da udje na teren i skine tu zastavu, jer je dron sa zastavom „velike albanije“ u Beogradu bila velika sramota za sve srbe, ali kako se meni cini tebi je draze da gledas drona kako leti nego da se zastava skine. Zaboravljate kako su njihovi igraci reagovali kada je Mitrovic skinuo zastavu. Jel bi mi trebali da im dopustimo da se oni kurce u nasoj drzavi. Svaka cast Bogdanovu jer kada je upao na teren on je hteo da odbrani cast Srbije.

    0
    0
    Odgovori
  9. Ma ko je on da ulazi na teren i skida zastavu…? Kao niko drugi to nije mogao pa je on odlucio da uzme stvar u svoje ruke, sramota bre sta sve sebi dozvoljavaju!!! Sto se nije lepo prijavio u redare na utakmici pa vodio racuna da ne bude ekcesa nego ceka priliku da napravi jos vece sranj… nego sto jeste. Sve takve na robiju!

    0
    0
    Odgovori
  10. ovo je poslednji Srpski obilić,a vi ga tretirate kao teroristu.Pa sutra rat da izbije ovaj delija momak bi prvi uzeo pušku da brani takve Srbe kao što ste vi začepite!Jedan je Ica

    0
    0
    Odgovori
  11. Govedo smestiti u zatvor a kada izadje zabraniti mu dozivotno prisustvo sportskim dogadjajima. Nije on patriota kao sto ga neki mediji predstavljaju vec je dobro placen da izazove nerede u Djenovu i pomogne Albancima oko drona a ono sto je usao na teren je samo bila maska. Znam da je tesko mnogima da to prihvate ali iza ovog stoje Terzic i Kokeza a njima je jedini cilj da preuzmu savez i posto ne mogu legitimno pokusavaju i na ovakve nacine. 100% su tacne cinjenice.
    P.S. Tole odlazi!!!

    0
    0
    Odgovori
  12. Koliko promasen zivot..zaista tuzno. Iskreno zalim svakog dezurnog internet kriticara koji sedi kuci u svojoj fotelji, blene u ekran i komentarise, Bogdanova, Urosa Misica, i ostale. Koliko miseva pa to je strasno! Tuzno..

    0
    0
    Odgovori
  13. Netreba momka hapsiti,pa zar siptari nisu ubacili dron sa zastavom pa su pusteni,nedamo ni mi naseg coveka,sramota bi bilo za drzavu srbiju da ga osudi

    0
    0
    Odgovori
  14. Ovo delo je manje više bezazleno. Ali treba ga u zatvor za sve što je ranije radio i ko zna šta još ‘nesportsko’ pored toga radi.

    Ali kao što je bio na proslavi ‘jedne stranke’ tako će ga opet ta stranka zaštiti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter