6
Domaći fudbal

FOTO: redstarbelgrade.info

CRNE SLUTNJE SU SE OBESTINILE: Zvezdino proleće bez kapitena

Objavljeno: 09.02.15 u 19:40

Crne slutnje su se obestinile. Novi kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Luković, neće moći da pomogne saigračima u prolećnom delu sezone, jer je njegova povreda teže prirode nego što se mislilo.

 

Nalazi koji su rađeni u Beogradu potvrdili su dijagnozu iz Antalije. Došlo je do delimičnog kidanja Ahilove tetive i Luković će morati na operaciju kako bi u potpunosti sanirao povredu, prenose Večernje novosti.

Luković je reagobvao ekspresno i posredstvom Dejana Stankovića već stupio u kontakt sa svetski poznatim stručnjakom iz ove oblasti hirurgije Sakarijem Oravom iz Finske. On je izlečio brojne fudbalere, među kojima je i  Dejvid Bekam, dok je 2010. godine dolazio u Beograd zbog problema sa Ahilovom tetivom tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića.

Minimalan oporavak je od četiri meseca, pa i malo duže. Kada se na to doda period do povratka na teren, to može da potrajei pola godine.

Dakle, jasno je da Lalatović neće moći da računa na Lukovića do kraja sezone.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter