2
AdmiralBet ABA Liga

VUJOŠEVIĆ PODGREJAO NADE: Postoji šansa da se vrati Marić!

Objavljeno: 09.02.15 u 20:51

Posle ubedljive pobede nad Levskim, strateg Partizana je na konferenciji za novinare malo govorio o utakmici, a više o potencijalnom dolasku u klub centra Aleksa Marića i povredi generalnog sekretara Dragana Todorića.

Đorđe Gagić prošle nedelje iznenada je napustio Partizan, a nekoliko dana kasnije Aleks Marić dobio je otkaz u Galatasaraju i to je odmah bio signal da se crno-beli iz Beograda upuste u špekulacije i akciju dovođenja australijskog reprezentativca. Marić je branio boje Partizana u sezoni 2009/2010, najuspešnijoj klupskoj u 21. veku, kada su crno-beli osvojili prsten Jadranske lige legendarnom pobedom u Zagrebu, Kup i prvenstvo Srbije, a u Evroligi su izborili plasman na fajnal-for u Parizu.

– Nije isključeno da se vrati. Postoji mogućnost, ali to znači da bi on morao da pristane na našu finansijsku situaciju, ovakvu kakva jeste, a ona je veoma teška. Ako on na to pristane, može da se desi. Postoji kontakt sa njim – rekao je trener Partizana Duško Vujošević.

Pobedom nad Levskim, Partizan je napravio veliki korak ka plej-ofu ABA lige, pošto sada ima tri pobede više od prvog pratioca Olimpije.

– Levski je u specifičnoj situaciji i doživeli su dosta promena u odnosu na onaj sastav od pre početka takmičenja. Ali bez obzira na probleme, ovi igrači koji su ostali bore se na pravi način, pokazuju karakter i nisu došli sami da se dobiju. Morali smo u drugom poluvremenu da odigramo maksimalno i da tako prelomimo utakmicu – istakao je Duško Vujošević.

O današnjoj saobraćajnoj nesreći Dragana Todorića Vujošević je u svom stilu rekao:

– Nije tačno da sam ga ja davio – nasmejao je prisutne novinare trener crno-belih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. bibi brateee da imam,bio bi…to su gluposti pa svi bi smo dali da imamo nego hajde da vidimo sta mozemo sa ovim igrackim kadrom ako ostanemo zajedno i sledece godine 😉

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter