5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKANDALOZNO: Crvena zvezda ucenjuje Lazovića?

Objavljeno: 09.02.15 u 22:50

Kako list Sport prenosi Crvena zvezda je dala ultimatum Darku Lazoviću da oprosti šest meseci duga ako želi da igra u prolećnom delu šampionata.

Naime, brzonogom vezisti u junu ističe ugovor sa crveno-belima i kao slobodan igrač pojačaće Đenovu. Čelnici Crvene zvezde ne žele da razigravaju „tuđeg“ igrača, te od Lazovića traže da oprosti šest meseci duga ako hoće da igra.

– Hoćemo dogovor u zajedničkom interesu, a očekujem da igrač do kraja sezone ima status prvotimca. Neke stvari moraju da se definišu – rekao je Zvzedan Terzić za Sport.

Čini se da je ponašanje prema Darku Lazoviću skandalozno, jer je Čačanin član Crvene zvezde šest godina, ćutao je kada je klub odbio milionsku ponudu od Salcburga, nije želeo da tuži naš najtrofejniji tim kada je hteo Bazel da ga dovede, iako mu se duguje više od 500 hiljada evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Daj ljudi ostavite više Zvezdu na miru, taman je počela na pripremama da deluje kao dobar tim…to je mogao da vidi svako ko je gledao mečeve u antaliji protiv dosta bogatijih ekipa, a vi odmah ovakvim informacijama unistavate atmosferu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter