1
Evropske lige

PROMENA: Konte na leto menja Inzagija?

Objavljeno: 09.02.15 u 12:19

Trener Milana Filipo Inzagi u junu će napustiti klub, a na klupi nekadašnjeg šampiona Evrope naslediće ga selektor Italije Antonio Konte.

Kako prenose italijanski mediji, čelni ljudi Milana Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani već su doneli odluku, a Konte, koji se trenutno nalazi na funkciji selektora Italije imaće isti zadatak kao i pre nekoliko godina u Juventusu – da vrati klub na staze stare slave.

Konte je i prošlog leta bio blizu prelaska na San Siro, ali je u poslednjem trenutku odustao, pre svega zbog rivalstva “rosonera“ i Juventusa, u kojem je 13 godina proveo kao igrač i još tri kao trener.

Konte je sa Starom damom osvojio tri uzastopne šampionske titule, ali je prošlog leta napustio klub.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Da se don Silvio i celavi mafijas odluce da odvoje jedno 60-70 miliona za pojacanja onda nije bitno ko je trener,i smotani Alegri je sa Milanom uzeo titulu kad su mu bili Ibrahimovic,Pato,Robinjo,Kasano a nastavlja da to radi i u Juventusu jer ima igrace,bez igraca neznam kako bi Konte vratio Milan na stare staze.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter