0
Evropske lige

FOTO: chelseafc.com

MURINJO HVALI SRBINA: Ivanović je najbolje kupljeni igrač Čelsija

Objavljeno: 09.02.15 u 11:05

Ekipa Čelsija pobedila je tokom minulog vikenda Aston Vilu rezultatom 2:1 i posle remija Stiija sa Halom povećala je prednost na tabeli Premijer lige.

Strelac drugog i pobedonosnog gola za „plavce“ bio je srpski reprezentativac, Branislav Ivanović. Upravo zbog toga portugalski trener Žoze Murinjo javno je hvalio učinak Srbijna u Premijer ligi:

– On je sjajan momak, to što on radi je neverovatno. Imao je povredu protiv Liverpula i odigrao je celu utakmicu. Posle toga je odigrao meč protiv Sitija, pa je ponovo igrao u subotu. Fantastična hrabrost. Da li je on jedno od najboljih pojačanja ovog kluba? Mislim da jeste. Došao je u klub odmah nakon što sam ja otišao i imao je fantastičan doprinos – rekao je Murinjo i nastavio:

– On je takmičarska životinja sa velikim srcem. Svaki napadač bi bio ponosan na onaj gol. Naš klub ništa ne bi mogao da uradi bez igrača kao što su on, Teri i Kejhil. Svaka ekipa mora da ima umetnika kao što je Azar, ali i odbrambenog igrača kao što je Branislav. Kombinacija tih talenata pravi veliki tim – rekao je Murinjo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter