5
Košarka

KAO IZ SNA: Partizan vraća fantastičnog centra?

Objavljeno: 09.02.15 u 10:02

Košarkaški klub Partizan nedavno je pretrpeo snažan udarac u bradu potšo je reprezentativac Srbije Đorđe Gagić podneo zahtev za raskid ugovora i više neće biti deo crno-bele porodice.Takav čin ovog košarkaša od strane uprave „Parnog valjka“ okarakterisan je kao „izdaja“. Međutim, odlazak reprezentativca Srbije na kraju možda i ne bude suviše bolno iskustvo za upravu crno-belih, ali i za navijače.

Naime, u nedelju je reprezentativac Australije srpskih korena, Aleks Marić, raskinuo ugovor sa turskim Galatasarajem i sada je slobodan igrač.

Kao što je poznato, ovaj centar je sa velikim uspehom igrao za crno-bele u sezoni 2009-10, a posle sjajne sezone prešao je u atinski Panatinaikos. Kako prenose srpski mediji, upravo on bi mogao da bude kec iz rukava Duška Vujoševića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ipak, ostaje da se vidi da li crno-beli mogu da ispune finansijske uslove Marića i da li im je uopšte neophodan centar u nastavku sezone nakon što je klub angažovao Đumića, ali je tada rečeno da on nije konačno rešenje, ali je angažmanom ovog igrača ostalo prostora da se u ABA ligi registruje još samo jedan igrač.

Budući da je sportski direktor Dragan Todorić najavio dolazak plejmejkera, to bi moglo da znači da za Marića neće biti mesta u regionalnom takmičenju, koje je i najvažnije jer se preko njega obezbeđuje igranje u Evroligi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. lomunac ne mlati praznu slamu mi smo pred gasenjem a ti tu „imamo pravo jos dva da registrujemo“, kog ti imas pravo da registrujes tastatura navijacu, dodji u pionir pa onda pricaj, klub nam je na aparatima i kraj nam se blizi, nazalost !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobro sta se pravite pametni ako i Partizan i liga kazu da imamo pravo jos DVA igraca da registrujemo, to znaci da i ako se uklopimo od Gagiceve plate za Marica a da za Djumica nadjemo negde, verovatno nevelike pare, imamo pravo i pleja da registrujemo!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter