2
Domaći fudbal

BOLNICA: Pored Lukovića, povredio se još jedan Lalatovićev bitan šraf

Objavljeno: 09.02.15 u 10:23

Kao što smo juče preneli, Aleksandar Luković tek što se vratio u tim Crvene zvezde mogao bi da završi sezonu zbog, čini se, teške povrede.Da li je, kako se sumnja, Luković povredio ligamente trebalo bi da bude jasnije danas posle detaljnih pregleda. I dok šef crveno-bele struke Nenad Lalatović čeka izveštaj magnetne rezonance o stanju iskusnog defanzivca on usput preživljava nove muke.

Naime, Danijel Avramovski doživeo je povredu na utakmici sa Metalistom, nije izvstan za naredne kontrolne mečeve Crvene zvezde. Svakako, njegova povreda ni izbliza ne preti da bude ozbiljna kao ona na koju se sumnja kod Lukovića, međutim, kako crveno-beli uigravaju tim za proleće, jasno je da povreda Avramovskog remeti planove Lalatovića.

Makedonac je zbog istovremenih bolova u obe potkolenice zamenjen sredinom prvog poluvremena meča sa Metalistom, a lekarski tim nije želeo da se ulazi u rizik.

Avramovski je jesenas imao mnogo problema sa povredama, a sve je polazilo od kvarnih zuba, piše Sportski žurnal. Posete stomatologu imale su efekta, ali sada umesto sa mišićima ima muke sa potkolenicama.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter