1
Domaći fudbal

BOLJI ODNOSI: Delegacija Vojvodine posetila ekspediciju Partizana na pripremama

Objavljeno: 09.02.15 u 09:22

Kao što je poznato, ekipe Partizana i Vojvodine trenutno se nalaze na priprema za prolećni deo Jelen Superlige Srbije u turkoj Antaliji.Činjenicu da se dva velika rivala nalaze na svega 500 metara iskoristili su čelnici Vojvodine, predvođeni predsednikom kluba i Zajednice Suprligaša, Zoranom Šćepanovićem, kako bi posetili ekipu crno-belih.

Kaako prenosi Sportski žurnal, u ekspediciji „lala“, pored pomenutog Šćepanovića, našli su se šefovi struke Zoran Marić i Ljubiša Dunđerski, ali i direktora Jelen Superlige, Vladimir Bulatović koji su zajedno posetili Partizan u lokalnom hotelu „Sirene„.

Partizan su na sastanku predstavljali potpredsednik Ljubiša Tumbaković, sportski direktor Dragan Ćirić, član UO glumac Dragan Bjelogrlić i predsednik Nadzornog odbora, profesor Vladimir Vuletić.

– Logično je da se sretnemo i razgovaramo, pogotovo što smo udaljeni svega 500 metara. Sastanak je više neobavezujućeg sadržaja, uz jasnu poruku da najveći klubovi moraju da sarađuju u interesu fudbala. Koliko smo veliki rivali na terenu, toliko možemo da se pomažemo i van njega – kazao je Zoran Šćepanović, predsednik Zajednice Superligaša.

U Partizanu su dodali da je saradnja svih klubova u Srbiji neophodna:

– Sastanak u Beogradu, uz prisustvo ljudi iz Crvene zvezde, bio je prvi korak u nastojanjima da promenimo sliku srpskog fudbala. Verujem da ćemo u perspektivi sarađivati i donositi zajedničke zaključke. Ne želim da zaboravim ni ostale klubove i verujem da će predsednik Zajednice, svojim odnosom, uspeti da sve snage mobiliše na zajedničkom putu – kazao je potrepsednik crno-belih, Ljubiša Tumbaković.

Naravno, na ovom manje-više neformalnom sastanku bilo je reči o gorućoj temi: privatizaciji klubova.

– Svi su podjednako važni, ali nemaju istu težinu. U prethodnim danima imali smo više odvojenih, plodotvornih, sastanaka. Sve ćemo sublimirati na sednici Izvršnog odbora Zajednice, 18. februara – istakao je Zoran Šćepanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter