0
Tenis

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDRA KRUNIĆ: Čekamo još Anu i Jelenu za plej of

Objavljeno: 09.02.15 u 15:47

Srpska teniserka Aleksandra Krunić poručila je da je presrećna što je FED tim Srbije, uprkos izostanku Ane Ivanović i Jelene Janković, izborio plasman u plej-of za popunu Svetske B grupe i poručila da se nada da će ekipa u aprilu da bude kompletna.

Srbija ja na turniru u Budimpešti savladala Austriju i Mađarsku, a potom protiv favorizovane Hrvatske izborila prolaz u narednu rundu.

– Drago mi je što smo ovu pobedu ostvarile i oslabljene i što smo dobile jedan od najboljih timova sveta. Ana i Jelena su uvek davale sve od sebe za reprezentaciju i nadam se da ćemo u plej-ofu biti u još jačem sastavu – rekla je Krunićeva na konferenciji za medije u hotelu „Kraun plaza“ u Beogradu.

Krunićeva, koja je u Budimpešti bila „prvi reket“ posebno je čestitala mladoj Ivani Jorović, koja je na impresivan način debitopvala za FED kup selekciju.

Talentovana Jorovićeva iskoristila je priliku da se zahvali na sjajnoj dobrodošlici celog tima.

– Prihvatili su me kao punopravnog člana. Na terenu sam igrala svoju igru, ali i slušala savete Ječmenice i to nas je dovelo do konačnog uspeha. Ipak, ništa ne bi bilo bez Aleksandre koja je ostavila srce na terenu – istakla je Jorovićeva.

Žreb za plej-of je sutra, a potencijalni protivnici su Japan, Belorusija, Paragvaj i Švedska.

Mečevi plej-ofa za popunu Svetske B grupe FED kupa na programu su 18. i 19. aprila.

hotsport.rs/tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter