0
Evropske lige

SPREMA SE REKORD: Šest klubova u lovu na Pogbu

Objavljeno: 08.02.15 u 18:20

Poznati fudbalski menadžer Mino Rajola u izjavi za italijanske medije objasnio je da bi jedan od njegovih klijenata – Pol Pogba narednog leta mogao da obori rekord kada je u pitanju visina obeštećenja koje bi neki klub platio za njega i dodao da je takvih klubova na spisku šest.

– Pogba može da pređe samo u šest klubova koji mogu da plate obeštećenej Juventusu, a to su Real, Barselona, Mančester Siti, Čelsi, Bajern i Pari Sen Žermen. Nije nam cilj transfer, nemamo potrebu za žurbom. Mogu da vam kažem da će njegov transfer oboriti rekord Junajteda i Reala, rekao je Rajola.

Zanimljivo je da na spisku klubova koje je nabrojao menadžer nema Mančester Junajteda koji se u prethodnom periodu najčešće spominjoa kao Pogbin novi (stari) klub. Podsećamo da je mladi Francuz prošao akademiju kluba sa Old Traforda, ali kada je stasao za prvi tim ser Aleks Ferguson je procenio da nije kapacitet za „crvene đavole“ – kakva greška.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter