0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

SAVIĆ: Ne mogu da budem zadovoljan zbog remija!

Objavljeno: 08.02.15 u 22:46

Trener Crvene zvezde Dejan Savić dosta burno je propratio večerašnji večiti derbi. Vikao je, psovao, ljutio se na svoje izabranike i to sa pravom.

Na kraju, podela plena.

– Očekivan rezultat ove dve mlade ekipe sa ‘starim’ golmanima. Videli smo izuzetnu borbu sa obe strane. Odgovorno mogu da pričam samo o svojoj ekipi, koja je pravila dosta individualnih grešaka. U prve dve četvrtine su naši bekovi bili neupotrebljivi, napravljeni su peterci, igra sa igračem više je bila … U trećoj se šest minuta igralo bez gola, uhvatili smo nekako ritam i smanjili rezultat. U poslednjoj je viđena velika borba, dosta šansi, ispustili smo možda i pobedu i to zbog individualnih greški – analizira Savić i nastavlja:

– Rezultat je na kraju realan, ali ne mogu da budem zadovoljan zbog remija na našem bazenu. Svaka čast Partizanovim momcima, mojima ne – zaključio je Savić.

Pretpostavljalo se da će duel biti jako neizvestan.

– To proizilazi iz toga što smo mi dve jako slične ekipe. Utakmica je bila lepa za gledanje. Krivo mi je što nismo pobedili, jer smo se vraćali u meč, hvatali priključak, poveli… Primili smo gol u poslednjem minutu, ali to je sport. Nećemo plakati, uzeli smo bod, i idemo dalje – rekao je trostruki strelac Zvezde Strahinja Rašović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter