0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADOVIĆ: Pravili smo neshvatljive greške

Objavljeno: 08.02.15 u 19:57

Umesto Dejana Radonjića koji je zbog dve tehničke greške isključen na meču u Novom Mestu na konferenciji za medije se pojavio Velibor Radović koji je objasnio razloge prvog poraza Crvene zvezde u ABA ligi ove sezone.

– Čestitam Krki na zasluženoj pobedi, bili su bolji rival večeras. mi smo počeli dosta meko u odbrani, a posle nismo uspeli da nametno svoj ritam. Dugo smo jurili prendost Krke čiji igrači su večeras bili vrlo raspoloženi. Kada smo prilazili na minimalni zaostatak pravili smo neshvatljive greške i u napadu i u odbrani. Posle 20 vezanih pobeda desio se ovaj poraz, koji srećom po nas neće imati velike posledice. Idemo dalje, gledamo meč po meč kao što je to bio slučaj i do sada.

Gotovo identične reči čule su se od kapitena Luke Mitrovića.

– Loše smo otvorili meč i celu utakmicu smo pokušavali da stignemo zaostatak. Svaki put kada bismo prišli radili smo baš ono što ne bi trebalo. Ako je poraz morao da se desi bolje sada nego na nekom drugom mestu. Krki želim sreću u nastavku takmičenja, a našim navijačima zahvaljujem što su nas bodrili i ovde u Novom Mestu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter