0
Domaći fudbal

PONOVO GOLEADA NA PRIPREMAMA: Crno-beli remizirali sa ruskim ‘Orlovima’

Objavljeno: 08.02.15 u 17:54

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno protiv Anžija iz Mahačkale 2:2 u petom meču na pripremama u Antaliji. Svi golovi postignuti su u prvom poluvremenu, uz po jedan jedanaesterac na obe strane.

Trener crno-belih Marko Nikolić ponovo je ‘promešao karte’ u potrazi za pravim rešenjima, posle nekoliko lošijih rezultata na pripremama i pre svega, jučerašnjeg poraza od Sarajeva (1:0). Mnogo burnije i zanimljivije bilo je prvo poluvreme u kojem su postignuti svi golovi na utakmici.

Partizan je poveo u 17. minutu posle jedanaesterca koji je izveo Nikola Ninković, a samo pet minuta kasnije na drugoj strani izjednačio je Leonardo da Silva. Crno-beli su vratili vođstvo u 36. minutu posle asistencije Nemanje Kojića i realizacijom Nenada Marnikovića koji sve bolje koristi minute koje mu pruža Marko Nikolić. Ali ponovo je odgovor imao da Silva kojem je ovog puta bilo dovoljno samo dva minuta da bi još jednom poravnao rezultat, ovog puta sa bele tačke.

U drugom delu malo se spustio tempo igre, tako da do kraja meča nije bilo pogodaka. Partizanu je ovo drugi remi na pripremama, posle tri poraza i samo jedne pobede nad drugoligašem Sinđelićem.

Partizan – Anži 2:1
(Ninković 17p, Marinković 36 – Da Silva 22, 38p)

Partizan: Živković, Marinković, Petrović Nemanja, Stevanović, Balažic, Marković, Petrović Ivan, Andrija Živković, Ninković, S. Ilić, Kojić.ž

Anži: Keržakov, Ajdov, Aravin, Gadžibekov, Zotov, Koncedalov, Leonardo da Silva, Maksimov, Mutari, Čirkin, Boli.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter