6
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

PEH ZA ZVEZDU: Luković već završio sezonu?

Objavljeno: 08.02.15 u 21:49

Povratnik u Crvenu zvezdu, Aleksandar Luković najverovatnije je već završio sezonu. Stigao je u srpsku prestonicu na dodatna snimanja Ahilove tetive, ali prognoze i nisu baš ohrabrujuće…

Lekari će detaljno pogledati snimke magnetne rezonance, a ukoliko je došlo do rupture Ahilove tetive na nekoliko mesta, onda će veoma teško sve da bude zalečeno za mesec i po dana – piše Sport.

Za povredu takve vrste odsustvo sa terena je najmlanje ti meseca, a možda i duže.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Lalo napolje iz kluba,Ahilova tetiva puca usled neadekvatnog zagrevanja pre utakmice,tvrdog terena i kao što je u ovom slučaju reč igrač nije dugo imao adekvatne i naporne treninge,(potreban je kondicioni trener koji je završio školu a ne Lalatović sa velikim odmorom iz srednje škole,prim.aut.Avramovski on ih je ubio suvim treninzima i sad slede povrede,bolne potkolenice kod Avramovskom zamor mišića upornim vežbama za jednu grupu mišića,ljudi on nema veze sa životom,doveli smo zvezdu do dna jer neozbiljno je da jedan trener uzme stvar u svoje ruke a pritom je dunster,tako veliki klub je dozvolio preveliki luksuz,Napoljeeeeeeeeeeeeeeeee

    0
    0
    Odgovori
  2. jeste prokleli nas majmuni u upravi… dovode lukovica coveka koji nije igrao 3godine 2 utakmice za redom a nasa deca na pozajmice! od lukovica ce da zarade a od jovanovica nece sram ih bilo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter