Miroslava Gajića, popularnog Mišu Tumbasa, znaju gotovo svi navijači Partizana. Nakon što su ga huligani napali i pretukli, podigla se svest o njegovim teškim uslovima života, te se celo Sportsko društvo Partizan uključilo u akciju sređivanja njegovog doma u Bariču.

Miša Tumbas godinama živi u rodnom Bariču, u kući koja je daleko od ljudskih uslova života. Gomile smeća, vlage na zidovima, čine njegov život gotovo nepodnošljivim. Znalo se to i ranije, ali je povod za akciju uređivanja njegove kuće bilo premlaćivanje od strane, za sada, nepoznatih izgrednika.


Ljubimac navijača, ali i mnogih igrača i članova klubova Partizana sada se nalazi u centru pažnje i nege od strane svojih drugova sa navijačkih tribina. ‘Grobari’ su se ujediniji i prionuli na posao. Tokom današnjeg dana urađena je dezinfikacija i deratizacija kuće, koja je i počišćena, a iz SD Partizan najavljuju kupovinu televizora, frižidera, peći, ćebadi i angažovanje vodoinstalatera kako bi se kuća u potpunosti osposobila za normalno funkcionisanje.

Pored ove organizovane akcije koja je za svaku pohvalu, u planu je da se Miroslavu Gajiću obezbedi mesto u domu za stara lica, gde bi ovaj veseli, ali i bolesni navijač imao tri obroka dnevno i uslove kakve nije imao dugo godina.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.