16
Košarka

HOĆE LI NAZAD U PARTIZAN? Bivši centar crno-belih dobija otkaz

Objavljeno: 08.02.15 u 21:00

Odlaskom Đorđa Gagića Partizan je ostao sam sa Nikolom Milutinovim na poziciji centra, a u međuvremenu je angažovan igrač novosadske Vojvodine Božo Đumić.

Međutim, i dalje je nejasno da li će Đumić biti prijavljen i za utakmice ABA lige ili će Partizan tražiti drugo rešenje. Ako je tako, otvara se jedna vrlo dobra opcija.

Naime, kako je saopštio trener Galatasaraja Ergin Ataman klub iz Istanbula neće ponuditi Aleksu Mariću nastavak saradnje pošto Australijanac srpskog porekla nije zadovoljio ukuse kontraverznog stručnjaka. Aktuelni ugovor stamenog centra sa turskim klubom ističe sledeće nedelje.

Nekadašnji igrač Partizana je u evroligaškim utakmicama u proseku beležio dva poena i 3,2 skoka od kada je u decembru stigao u klub kao slobodan igrač.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

16 Komentara

  1. Mislio sam da ostavim komentar,ali necu,koliko je ovaj KK DRUGA LIGA boles’an lik!to je to traume iz detinjstva!ali mi nije jasno kako?kad nijedan cigan nije pratio kosarku do pre par godina!i onda su se setili kad je FMP promenio ime i kupio grb!to vazi za vaterpolo,koji gan sad prati taj sport?

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne da mu Covic da dodje u Partizan… Tj. menadzer koji je u dilu sa Covicem… Proverena informacija.
    To dovoljno govori o Zvezdinom postenju. Je l postoji bese klub Zvezda?
    Niko nema vece srce od Grobara, pa makar samo 5 igraca imali!

    0
    0
    Odgovori
  3. Brzo, brzo, obavestite Evroligu, oni nas i dalje u statistikama vode kao Crvenu Zvezdu, osnovana 1945 god. (naravno u Beogradu, pa neće valjda u Zagrebu)…… Buahahhaha. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Panika u predgradju,isfriustrirani panteri se prvi oglasavaju :D! Ta“postena“ zvezda ne postoji postoji samo fmp telekom 🙂 a glavni vodja im je preposteni coki legenda poznat po pljacki srba sa kosova,agrobanke 🙂 Taj „brend“ kako sami sebe u agoniji od kompleksa nazivaju i sebe tese lazima ima u svojoj bogatoj istoriji dva pp kupa.Presmesni tim .skup kasapa indijanaca koji nigde nece igrati posle tog malog kluba.Pravi BREND SRBIJE KK INSTITUCIJA SAMPION EVROPE PET F4 ..PREGRST REPREZENTATIVACA NAPRAVIO 13 TITULA OSTAVIO JE TESKE FRUSTRACIJE NA PRISTALICE NEKADASNJE ZVEZDE A SADA NA COKIJEVE PANTERE 🙂

    0
    0
    Odgovori
    • panika od ceka igokejcu,od centra koji ima statistiku kao spremacica…3 poena i dva skoka po utakmici,igra el i za pet puta jaci tim nego kk zagreb…smesan si kk igokea vizura zagreb,i da doce da igra za ljubav

      0
      0
      Odgovori
  5. Štampana nije zadovoljio, ali će zato dukljanina sigurno da zadovolji, kao što mu ga Miša Tumbas zadovoljava. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!! !!

    0
    0
    Odgovori
    • Nije ispadao dok se nije ugasio… sada je FMP, a ti imaš komplekse.
      Nije mi teško da idem za tobom po vestima i čitam izlive tvojih kompleksa i unesrećenog detinjstva, kao i da ti repliciram na svakom komentaru… bolestan si sine, leči se, mada mi se čini da je kasno za tebe.

      0
      0
      Odgovori
    • Kao prvo, ovaj sadašnji klub CZB Telekom zvanično i zakonski postoji svega 3 godine. Ni po jednom osnovu osim sličnosti u imenu nema veze sa KK CZ koja je osnovana 1945. Ne znaam kako tumačiti tvoju tvrdnju da nikad nije ispadala iz prve lige, ako se već 3 godine ne takmiči. Biće zanimljivo kad 2016 stekne pravo igranja i kako će se to tretirati. Nadam se da će u to vreme funkcionisati pravosuđe i da će sve biti na svom mestu. Za tvoju informaciju KK Partizan je nastupao u sve i jednoj sezoni prve lige od osnivanja do danas. Pogledaj zvaničnu statistiku. Ujedno jedini je šampion Srbije otkako se od njenog osamostaljenja igra košarka. O košarkaškom brendu ćemo pričati po završetku ABA lige i košarkaške lige Srbije.

      0
      0
      Odgovori
      • nemas ti pojma derane…Partizan je jednu sezonu proveo u drugoligaškom društvu, davne 1971. godine.

        Pet godina pre nego što je osvojio prvu šampionsku titulu, Partizan je imao iskustvo igranja u drugoj ligi…odes na google i sve ti pise..pa pa drugoligasu

        0
        0
        Odgovori
        • Nije tacno. Vratili smo se preko leta u Prvu ligu, takav je bio sistem takmicenja da smo u barazu dobili Vozdovac i odmah sledece sezone ponovo igrali Prvu ligu. Kad se vec pozivas na google, prenesi tacno svaku informaciju.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter