0
Ostali sportovi

‘GUŽVIN’ MEMORIJAL: Metaloplastika bolja od Partizana u borbi za trofej

Objavljeno: 08.02.15 u 17:40

Šabačka Metaloplastika po treći put je pobednik rukometnog memorijala „Nikola Jevremović Gužva“. Šapčani su u finalu bili bolji od beogradskog Partizana 29:28 (15:14). Treće mesto osvojila je Sloga iz Požege, koja je pobedila domaći Metalac sa 26:25 (13:16).

Prelazni pehar Šapčanima je predao Jovan Jevremović, Gužvin sin.

Za najboljeg igrača proglašen je Vanja Ilić (Partizan), najbolji golman bio je Darko Arsić (Metaloplastika), a najbolji strelac Nemanja Obradović (Metaloplastika) sa 14 postignutih golova. Najuspešniji trener bio je Slavko Novaković (Metaloplastika). Odluke je doneo žiri sastavljen od Gužvinih saigrača i igrača, Petra Fajfrića, te Dragana Vasiljevića i Slobodana Nenadovića.

U polufinalnim susretima, Metaloplastika je savladala Metalac 23:14, dok je Partizan bio bolji od Sloge iz Požege 32:29.

Nikola Jevremović Gužva (1951-2010) bio je istaknuti igrač i trener Metalca, Crvene zvezde, Metaloplastike, Partizana, Pelistera, Crvenke, Jugovića, Fidelinke, Berana, podgoričke Budućnosti. Bio je i trener jugoslovenskih omladinskih selekcija, a za najboljeg sportistu Valjeva biran je 1983. i 1985. godine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter