7
Košarka

DEJAN TOMAŠEVIĆ: Da Partizan odustane od Kupa? To se nikad nije desilo!

Objavljeno: 08.02.15 u 10:25

Potpredsednik za takmičenje KS Srbije Dejan Tomašević iznenadio se kada je čuo da bi Partizan mogao da odustane od učešća u Kupu Radivoja Koraća.

– Koliko je meni poznato, to se nikada nije desilo, odnosno nije barem u bližoj istoriji. Izuzetno mi je žao da je jedan tako ozbiljan klub, u kome sam i ja nekada igrao pune četiri godine, došao u takvu situaciju. Nadam se da će uspeti da reši finansijske probleme i da će zaigrati u Nišu – rekao je Tomašević za Sport.

Bivši košarkaš crno-belih nije imao odgovor na pitanje da li postoji plan „B“ u slučaju da Partizan odustane.

– Pa kako?! Ovo sad prvi put čujem.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. posto je obezbedio polufinale aba lige,vujosevic verovatno pocinje spremati tim za zvezdu,kup osim troskova nenosi nista sem povreda igraca sto nikome nije u interesu.od pocetka sam znao da se dule nameracio na zvezdu,sto crveno beli treba ozbiljno da shvate,jer pleja ce on uskoro dovesti i to nekoga vrlo dobog kao i dobru peticu to je izvesno.covek ce sigurno skupiti paree za dva kvaliteta igraca na dva meseca u to sam siguran 100 odsto.kostur tim ima strasan sa ova dva igraca sigurno ce imati mocan tim sto u zvezdi izgleda ne shataju ozbiljno.negova taktika je da 8-9 kvalitetnih igraca sa pojacanjima,odlazak gagare samo ce ih ojacatiu to sam ubedjen jer odlazili su im i prije,gordon,kinzi a oni su postojali jos opasniji.zvezdo shatito ili euroligu dogodine igraju oni sto nebi zeleo-

    0
    0
    Odgovori
  2. ma koji kup,kakvo je to takmičenje i šta nam ono uopšte donosi.Možda je nekada imalo smisla boriti se za kup a sada ja ne vidim ama baš nikakvu svrhu.Treba čuvati igrače od povreda jer stižu ipak važnija iskušenja koja imaju veći značaj.

    0
    0
    Odgovori
  3. Standardna Duletova procedura, svara opravdanje za neuspeh a ako iznenadi pravice se pametan u stilu Dzaba vam novci… Pa on se cele godine sprema za Zvezdu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter