1
Ostali sportovi

BADMINTON: Održan jednodnevni Trening kamp badminton reprezentacija Srbije.

Objavljeno: 08.02.15 u 17:19

U sali Tehničke škole u Železniku, održan je jednodnevni Trening kamp badminton reprezentacija Srbij na kojem su se okupili takmičari i takmičarke naše zemlje u svih pet uzrasnih kategorija – juniori uzrasta do 13, 15, 17 i do 19 godina, kao i seniori.

Predstavnike na ovom velikom reprezentativnom skupu imalo je osam klubova – BK Beograd, BK Clear (Beograd), BK Novi Sad, BK Zmajevi (Kruševac), BK Ravens KG (Kragujevac), BK Fanatik (Vršac), BK Pančevo i BK Dinamo (Pančevo). Održavanju ovog Trening kampa značajno je doprinela i Vlada republike Srbije obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava.

– Trening kamp u Železniku obeležila je sjajna atmosfera u kojoj su se svi učesnici maksimalno trudili da svaki sekund ovog okupljanja iskoriste na najbolji način. Još jednom smo dokazali da smo izrasli u jednu veliku i složnu porodicu i bila je prava milina raditi u takvom ambijentu, pa ćemo se truditi da tokom godine imamo što više ovakvih skupova – rekao je glavni i pomoćni trener badminton reprezentacija Srbije Milan Barbir.

Naši badmintonci i badmintonke učestvovaće od 12. do 15. februara na petom Multi Alarm Hungarian Junior turniru u Pečuju na kojem će nas predstavljati Dragoslav Petrović, Luka Milić i Anja Janić. Mesec dana kasnije seniori će učestvovati na takmičenju pod nazivom Romanian Internacional, a boje Srbije braniće Milica Simić, Bojana Jovanović, Igor Bjelan, Ilija Pavlović, Miodrag Kaličanin i braća Petrovići, Dragoslav i Borko.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter