0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VIŠE NIJE GUŽVA: Zvezda našla zamenu za Lukovića u svojim redovima

Objavljeno: 07.02.15 u 22:17

Ostankom Darka Lazića, koji nije uspeo da se dogovori sa Gentom, dolaskom Aleksandra Lukovića i povratkom Mamadu Mbođa sa pozajmice broj štopera u Crvenoj zvezdi postao je toliko velik da su u Ljutice Bogdana morali da razmisle o tome kako da udome pojedine igrače.

Bogdan Planić se vratio u OFK Beograd, a bilo je priče da će njegovim stopama i supertalentovani Vukašin Jovanović. Međutim, sve se promenilo nakon što se na meču protiv Rubina povredio Luković koji će pauzirati najmanje mesec dana.

– I pre odlaska u Antaliju dogovoreno je da Jovanović ostane u Zvezdi, a ostanak Lazića je dodatno pojačanje nakon što mu je propao odlazak u Gent, rekao je trener Nenad Lalatović srpskim izveštačima u Turskoj.

Pored navedenih igrača mladi stručnjak na poziciji centarhalfa može da računa još na Sava Pavićevića i mladog Miloša Stojanovića, kao i povratnika Novaka Martinovića.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter