0
Extreme

ULTIMEJT FAJTERKA STALNO MISLI NA ‘ONO’: Trudim se da imam što više seksa pred meč (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.15 u 11:52

Više nego izazovna šampionka u Ultimejt fajtu, Amerikanka Ronda Rouzi, izjavila je da je veliki fan penetracije pred početak svojih turnira.

Ova mlada dama, koja se inače takmiči u kategoriji „bantam“, osim što u ringu svoje rivalke baca na pod jednim udarcem i poput Brus Lija sto kostiju kida, pre svojih mečeva na pod obara – muškarce.

Srećom po one najsrećnije, to obaranje je benignog karaktera, sa dozom plezira, čak. Naime, Ronda tvrdi da je uživanje u seksu pre turnira omogućava da bude kvalitetnija u oktagonu:

– Ženama seks podiže nivo testosterona, pa se trudim da imam seks što više pre meča. Naravno, ne i sa bilo kime – rekla je Ronada i dodala da sve zavisi od toga da li u tom trenutku ima vezu.

Ono što deluje kao sasvim izvesno jeste da joj ovaj recept donosi rezultate, budući da ima puno uspeha u ringu. Verovatno i – neposredno pre ulaska u isti…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter