0
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

TUMBAKOVIĆ UPIRE PRSTOM: Pantić je greška menadžera, izgovara reči koje nisu njegove

Objavljeno: 07.02.15 u 11:27

Potresednik Partizana Ljubiša Tumbaković prepun gorčine pričao je o odluci mladog Danila Pantića da odbije novi, poboljšani ugovor sa crno-belima.

Kao što je poznato, pre samo nekoliko dana mladi Pantić je odlučio da javno kaže da na njegovu odluku da odbije tim iz Humske nije uticao niti menadžer, niti njegovi roditelji.

Uprkos tome, potpresednik crno-belih Ljubiša Tumbaković nije uveren u reči mladog kreativnog veziste:

– Žao mi je posle svega, više i zbog podatka da sam u Pantiću, zajedno sa trenerom Vladimirom Vermezovićem, prepoznao talenat i pre dve godine ga u društvu Andrije Živkovića priključio prvom timu. Pantić je najviše greška menadžera, manjim delom i roditelja. Najmanje je kriv što odlazi iz Partizana u nevreme i na neprikladan način. Bojim se da je poslednjih dana izgovorio reči, koje nisu njegove – rekao je Tumbaković, piše Sportski žurnal.

Kao što je poznato, tokom ove zime spekulisalo se da bi Partizanov igrač mogao da pojača Čelsi, ali se to ipak nije dogodilo. Partizan je ovom igraču koji uskoro ostaje bez ugovora ponudio produžetak saradnje, ali je talentovani fudbaler odrično odmhanuo rukom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter