11
Košarka

FOTO: STARSPORT

ŠOK: Partizan možda odustane od Kupa Radivoja Koraća!

Objavljeno: 07.02.15 u 13:31

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da postoji mogućnost da njegova ekipa ne ode na turnir Kupa Radivoja Koraća.

Kup Radivoja Koraća na programu je od 19. do 22. februara, a Partizan u četvrtfinalu igra sa ekipom Konstantina.

– Pričaćemo o svemu na konferenciji za štampu pred Kup, ukoliko uopšte odlučimo da putujemo. Vidite u kakvoj smo situaciji, sve je otvoreno i pitanje finansijskih stvari. Nisu u pitanju samo smeštaj i putovanje, već stipendije igračima i neke druge obaveze – rekao je Vujošević na konferenciji za medije.

On se takođe osvrnuo i na slučaj Gagića, koji je zatražio raskid ugovora.

– Previše se pričalo o tome, mi smo izdali saopštenje u kome nema ništa da se doda ili oduzme, nekome se to svidelo, nekom nije, o ukusima se ne raspravlja, mi stojimo iza saopštenja i svih upotrebljenih izraza. Nije potrebna neka posebna inteligencija da bi se sve razumelo, nikom ne treba dodatno tumačenje – rekao je Vujošević.

Trener Partizana takođe je potvrdio da će božo Đumić postati novi član crno-belih.

– Preostale su još neke formalnosti sa kojima nismo žurili pošto svakako ne bi mogao da bude spreman za duel sa Levskim, ali računam na Đumića u nastavku ABA lige – istakao je Vujošević.

hotsport.rs/Blic

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

11 Komentara

  1. Pa da nije bilo fmp-a pre desetak godina ispali bi ste iz prve lige ta utakmica je odlucivala al to je „stub srbstva“ zaboravio a sad bi ste se ugasili da vam nije bilo fmp-a. Vi ste sve sem ponos Balkana i Srbije. NUSKNVP

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter