2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MOMAK SA PLATOM OD ČETIRI HILJADE EVRA: Ostvario sam san dolaskom u Crvenu zvezdu

Objavljeno: 07.02.15 u 09:44

Novi napadač Crvene zvezde, Petar Orlandić, koji je nedavno potpisao ugovor sa ovim klubom i za koga se saznalo da će imati primanja od 4.000 evra na mesečnom nivou, izjavio je da je prelaskom na stadion „Rajko Mitić“ stigao do ispunjenja dečačkih snova.

– Za mene je dobro da se što pre pridružim ekipi, da upoznam saigrače i uklopim se u sistem rada. Trenirao sam sa Zetom i verujem da ću brzo da uhvatim ritam, a čujem da je žestok i da se radi više nego dobro – poručio je 24-godišnji Orlandić, pišu Novosti.

Ovaj fudbaler niti jednog trenutka ne krije oduševljenje dolaskom u tabor jedinog srpskog šampiona Evrope u istoriji:

– Svakom fudbaleru je san da zaigra u dresu Crvene zvezde, jer je najveći klub na ovim prostorima. Hvala predsedniku i ostalim članovima rukovodstva, odnosno treneru Lalatoviću, što su mi ukazali poverenje. Sigurno ću da opravdam crveno-beli dres – oduševljen je novi Zvezdin napadač.

Uprava Zvezde je angažmanom korpuletnog Zećanina koji je postigao 33 gola na 82 prvenstvene utakmice, samo zaokružila plan trenera Lalatovića koji je bio nezadovoljan efikasnošću svojih navalnih igrača u prvom delu JSL.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter