2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ĐUMIĆ NIJE KONAČNO REŠENJE: Partizan i dalje u potrazi za centrom

Objavljeno: 07.02.15 u 00:09

Kao što smo već najavili Partizan će sa novopridošlim Božom Đumićem već u ponedeljak potpisati ugovor do kraja sezone uz mogućnost da on bude produženm na još dve godine ukoliko 23-godišnji centar zadovolji ukuse trenera Duška Vujoševića.

Međutim, kako saznaje Mondo Đumić neće biti i konačno rešenje odnosno zamena za Đorđa Gagića već će se tražiti igrač koji odmah može da konkuriše za tim i može odmah da pomogne u ostvarivanju ciljeva.

Povoljna okolnost za crno-bele je što će u naredna dva kola ABA lige igrati protiv Levskog kod kuće odnosno oslabljene Cibone u Zagrebu pa će Đumića moći da isproba na utakmicama Kupa Radivoja Koraća, a potom i u Košarkaškoj ligi Srbije. Ukoliko se ispostavi da može da ispuni zadatke i da je igrač za Partizan saradnja će biti nastavljena.

Ali, kako su Partizanu ostale još samo dve licence, a i dalje je u planu dovođenje plejmejkera koji bi mogao da pomogne timu u završnici sezone veliko je pitanje da li će se rizikovati sa prijavljivanjem dojučerašnjeg centra Vojvodine.

Prema pravilima ABA lige dodatno prijavljvanje igrača je dozvoljeno do 6. marta s tim da nije moguće da košarkaš obuče dres nekog od članova Jadranske lige ako je već ove sezone nastupao za neki od klubova u ovom takmičenju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Raduljica je pravi centar za Partizan potreban nam je ko i mi njemu,nije uspeo da nadjem klub u NBA,a i TOP 16 je vec na pola,a da bi bio spreman za evropsko treba mu kontinuitet u i igri da bi posle evropskog mogao lepo ponovo da se proda kao posle svetskog,kad je uzeo kinezima milone !!!!
    PARTIZANE REAGUJ !!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter