0
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA:Budućnost se kockala, ali na kraju pobedila Zadar

Objavljeno: 07.02.15 u 20:51

Košarkaši Budućnosti uspeli su da zabeleže 16. pobedu u ABA ligi pošto su u meču 21. kola pred svojim navijačima u Morači savladali Zadar sa 71:63 (20:18, 16:18, 24:11, 11:16).

Nakon što su posle izjednačenog prvog poluvremena „đetići“ u trećem periodu uspeli da dođu do dvocifrene prednosti činilo se da će lako izaći na kraj sa Dalmatincima. Međutim, tim Anta Nazora je serijom 10:0 uspeo da pripreti Podgoričanima, ali to je bilo sve pošto su se domaći trgli na vreme i na posletku rutinski priveli meč kraju.

Blistao je Ivan Paunić sa 20 poena, a pratili su ga Rejnolds sa 14 i Dašić sa 11 poena. Kod Zadra bolji od ostalih bili su Sobin sa 18 poena i sedam skokova i Bošnjak koji je postigao 14 poena.

Budućnost sada uz meč više ima dve pobede više od trećeplasirane Cedevite, dok se Zadar ovim porazo i definitivno oprostio od plej-ofa pošto sada ima čak četiri izgubljena meča više od četvrtoplasiranog Partizana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter