0
AdmiralBet ABA Liga

ABA: Igokea pobedila za sebe i Partizan, Heslip sipao trojke

Objavljeno: 07.02.15 u 22:47

Košarkaši Igokee prekinuli su niz od čak šest vezanih poraza i to u duelu sa favorizovanom Olimpijom koju su savladali sa 83:77 (23:16, 17:27, 22:17, 21:17) pred svojim navijačima u Laktašima.

Ovaj meč je bio daleko važniji gostima koji su možda mogli da se nadaju plasmanu u plej-of, ali ovim porazom su sebi praktično zatvorili vrata borbi za trofej pošto imaju čak tri poraza više od četvrtoplasiranog Partizana.

Tim Željka Lukajića je preokret napravio u drugih 20 minuta u kojima je postigao devet poena više odnosno uspeo je da napravi preokret pošto su Ljubljančani na poluvrem odneli tri poena viška.

Blistao je novopridošli Bredli Heslip koji je ubacio čak 32 poena (6/12 trojke, 10/10 sl.bacanja), a pored njega najzaslužniji za trijumf bili su Čakarević sa 13 i Bunić sa 11 poena. Kod Olimpije su se takođe izdvojila tri igrača, Prepelič sa 24 i Omić i Marinović sa po 13 poena, ali nisu imali pravu podršku saigrača.

Igokea je tako u 21. kolu došla do svoje šeste pobede u ABA ligii boriće se sa MZT-om da izbegne pretposlednje mesto, dok je Olimpija upisala 10. poraz pa joj preostaje samo da se nada čudu u preostalih pet kola.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter