4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Do registracije pojačanja moramo da skupimo još…

Objavljeno: 06.02.15 u 09:46

Generalni direktor Crveno belih, Zvezdan Terzić, poručio je da je crveno-belima pre samo nekoliko dana bila potrebna suma od milion evra kako bi klub sa stadiona „Rajko Mitić“ mogao da registruje novajlije.

Kao što je poznato, Disciplinska komisija FSS izrekla je zabranu registracije novih igrača većini Superligaša, među kojima je bila i Crvena zvezda.

Izabranici Nenada Lalatovića trenutno se nalaze na pripremama u Antaliji, gde je Terzić u četvrtak imao sastanak sa igračima oko dobijanja plata pre nastavka sezone i zamolio ih da budu strpljivi.

– Bronovickog smo isplatili u celosti, a sledeći korak je da ubrzo platimo Asante Kotokou obeštećenje od 240.000 evra za Asamou. Tako bismo očistili obaveze po izvršnim presudama FIFA – rekao je Terzić.

On je otrkio da će timu najtrofejnijem srpskom klubu biti potrebno još 422.000 evra da bi se oslobodili suspenzije Fudbalskog saveza Srbije.

– Nadam se da ćemo u roku izmiriti i ostale obaveze, a mogu da istaknem da je uloženo mnogo napora. Morali smo da pronađemo milion evra – kazao je Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. I ovo policiji,poreskoj upravi,drzavi nije sumnjivo?! Ljudi godinama preko noci stvaraju milione iz nepoznatih izvora pa i pored blokade racuna podizu novac i uplacuju…Ovo je tezak kriminal uz blagoslov drzave!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. A kako ste to „skupili“ i isplatili dugovanja kad vam je racun u blokadi? Ko to baca pare u bunar? Odakle pare za pojacanja? Jedino ako vam umesto pecuraka,rastu evri na travi podbanjickog kolektora ?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter