0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽRTVA HULIGANA: Bivšeg igrača Zvezde navijači napali pištoljima! (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.15 u 12:27

Trening peruanske ekipe Alijanca iz Lime prekinuli su pobesneli huligani povredivši tom prilikom četvoricu igrača, među kojima i bivšeg igrača Crvene zvezde Migela Arauha.

Dokaz da fudbal nekada ume da pređe sportske okvire stiže nam iz Perua. Strani mediji navode da su huligani bili naoružani poštoljima i metalnim šipkama kojima su napali goloruke fudbalere. Srećom, sva četvorica fudbalera su prošli samo sa lakšim povredama, ali su ipak morali da se za pomoć obrate lekarima. Pored Migela Arauha, bivšeg veziste Crvene zvezde žrtve ovog huliganskog napada bili su i Viktor Kidron, Gabriel Kosta i Kristian Kueva.

https://www.youtube.com/watch?v=I2DOeoARbZo

Po svemu sudeći povod za napad bio je ubedljiv poraz Alijance od argentinskog Hurakana dan ranije u okviru kvalifikacija za Kopa Libertadores. Ekipa iz Perua je poražena sa 4:0 i verovatno će ispasti iz daljeg takmičenja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter