0
Evropske lige

VENGER UVEREN: Vilšir nije pušač

Objavljeno: 06.02.15 u 11:50

Jedan od najkreativnijih fudbalera Arsenala, Džek Vilšir, tokom jučerašnjeg dana ponovo je bio u žiži interesovanja medija.
Kao i mnogo puta do sada, razlog za to nije njegova kreativnost koju je ispoljavao na „travnatim tepisima“ Premijer lige, već „kreativnost“ koju je ispoavao – van igrališta.

Naime, on je uslikan u jednom noćnom klubu u ludom provodu sa nargilom u ruci. Naravno, činjenica da puši naišla je na kritike ostrvske javnosti, a sam Vilšir je priznao grešku uz opasku „da je spreman da nauči iz iste“.

Jedan od onih koji su stali na stranu mladog fudbaera i reprezentativca Engleske bio je njegov menadžer, Arsen Venger koji je za javnost poručio da Vilšir ne konzumira cigarete ili bilo kakvu drugo vrsta toksičnog dima.

– Arsenal je klub koji ne neguje pušaku tradiciju. Razgovarao sam sa Džekom o svemu što se dogodilo. Rekao mi je da mu je žao zbog svega što se dogodilo – rekao je Venger i dodao:

– On nije pušač, imao je slobodan dan i otišao je da se provede, a na njemu samom je da upravlja svojim životom na način na koji misli da je najbolji za njega – smatra Venger.

– Svi smo mi imali po 20 godina, tako da nema razloga da ga osuđujemo. Jedna slika, sekunda života, ne govori nikakvu priču o nečjem celokupnom životu i načinu na koji se ponaša. Imam i ja neke fotografije iz Brazila na kojima nisam ni svestan u čijem sam društvu. To ne znači da su mi ti ljudi prijatelji, to je samo fotografija – objasnio je „Profesor“ profesorski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter