1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

TODORIĆ SMIRUJE GROBARE: Pronašli smo pravu zamenu za Gagića!

Objavljeno: 06.02.15 u 12:41

Dugogodišnji generalni sekretar Partizana i čovek od poverenja Duška Vujoševića kada je reč o pojačanjima uverava navijače da je Božo Đumić pravi igrač za crno-bele.

Božo Đumić ima 23 godine i igra na pozicijama centra i, po potrebi krilnog centra. Dragan Todorić kaže da je upravo onakav tim igrača kakav je Partizanu potreban posle odlaska Đorđa Gagića.

– Po svim preporukama radi se o mladom, perspektivnom igraču, jednom od boljih u nacionalnoj ligi. Morali smo da reagujemo hitno. S obzirom na to da je postojala mogućnost da bude slobodan igrač, pozvali smo ga da dođe – rekao je Todorić za ‘Novosti’.

Popularni ‘Toša’ ističe da će se sa Đumićem odmah potpisati ugovor i demantovao je da će on biti igrač Vojvodine na pozajmici u Partizanu.

– Nismo neozbiljni da se dogovorimo da dečko dobije raskid ugovora sa klubom da bi došao na probu. Ostaje samo pitanje da vidimo za koja ćemo ga takmičenja registrovati, jer imamo još dve licence za ABA ligu, a poznato je da smo u potrazi i za plejmejkerom – rekao je Todorić i dodao da postoje neka imena kada se radi o pojačanju na mestu organizatora igre, ali da ništa još uvek ništa nije konkretno.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. kako Dragan Todoric moze da bude covek od poverenja Dusku Vujosevic,vi gospodo trebalo bi da znate da je Todoric u klobu od svoje igracke karijere i da je ucestvovao u osvajanju svih partizanovih trofeja.Kada pisete o nekome bar procitajte pre toga njegovu biografiju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter