0
Evropske lige

RODŽERS: Kutinjo će postati najbolji igrač u PL

Objavljeno: 06.02.15 u 10:02

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers uveren je da će igrač „crvenih“ Filipe Kutinjo ubrzo postati najbolji igrač u engleskoj Premijer ligi.

Sam Rodžers oduševljen je što je Brazilac produžio ugovor sa timom s Enfild Rouda do 2020. godine.

– Kutinjo je igrač za koga publika plaća kartu i dolazi na stadion. On je fantastičan rol model za svakog igrača, poseduje neverovatnu tehniku. Mladi Britanci mogu komotno da se ugledaju na njega, ali teško da mogu da poseduju takav osećaj – kaže Rodžers i nastavlja u superlativima da govori o Kutinju:

– Nema sumnje da će Filipe postati igrač svetskog kova u narednih par godina. Luis Suarez je igrao na visokom nivou za Liverpul, a tim je rastao i rastao sa njim. Trenutno vidim Kutinja kako ide istim putem jer raste iz dana u dan – smatra šef struke „crvenih“.

– Možda Kutinjo trenutno nije efikasan kao Suarez, ali siguran sam da je krenuo tim putem. On je fantastičan, fantastičan igrač – smatra Rodžers.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter