0
Domaći fudbal

PRVA POBEDA U ANTALIJI: Zvezda savladala Rubin iz Kazanja

Objavljeno: 06.02.15 u 17:52

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su prvi trijumf na pripremama u Turskoj, pošto su u Antaliji savladali Rubin iz Kazanja 1:0 (1:0).

Utakmica u poznatom turskom letovalištu nije počela lepim vestima po navijače crveno-belih. Naime, već u drugom minutu utakmice povredio se Aleksandar Luković i umesto njega na teren je ušao mladi Vukašin Jovanović. Ipak, nedugo zatim Crvena zvezda je povela sa 1:0. U šestom minutu Lazović je uposlio Parkera, ovaj je glavom loptu poslao na drugu stativu, odakle Gavriću nije bilo teško da pogodi. Bio je ovo novi pogodak Šapčanina u dresu Crvene zvezde.

Posle primljenog gola Rubin je zaigrao dosta bolje, ali golman Kahriman nije imao puno problema. Crveno-beli su novu šansu imali u 40. minutu kada je Stojanović uposlio Parkera, ali je šut igrača sa Antigve i Barbude odbranio golman ruskog tima. U drugom poluvremenu Rubin je promašio dva zicera, te je Crvena zvezda slavila sa minimalnih 1:0.

Nenad Lalatović je utakmicu protiv Rubina počeo u sastavu Kahriman, Cvetković, Luković, Lazić, Anđelković, Kovačević, Stojanović, Savićević, Lazović, Gavrić i Parker.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter