6
Evroliga

FOTO: Twitter/screenshot

PRAVI DELIJA: Toliko tužan da je na Tviteru rekao ono šta oseća na srpski način

Objavljeno: 06.02.15 u 11:03

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su poraženi od Žalgeirisa rezultatom 68:70 u okviru Top 16 faze Evrolige i time su sebi značajno zakompikovali situaciju.

Naime, četa Dejana Radonjića posle prvih šest utakmica sada ima učinak od 1-5 i moraće grčevito da se bori za svaki koš ukoliko planira da izbori plasman u nok-aut fazu elitnog everopskog košarkaškog takmičenja.

Igrači Crvene zvezde imali su vatrenu podršku svojih navijača, ali je Markus Vilijams ipak promašio šut za pobedu sa zvukom sirene.

Nakon toga, na konferenciji za medije, jedan od najboljih igrača crveno-belih i reprezentativac Srbije Nikola Kalinić rekao je da „ne voli da gubi i da to nikada neće naučiti“.

Međutim, svoje pravo mišljenje obelodanio je tek na društvenoj mreži Tviter. Ne samo da mu se da zameriti, već je i razumljivo…

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. sada kosarkasi razmisljaju sta ce da napisu na tviteru a veliki igraci su i posle treninga vijezbali i radili da isprave svoje nedostatke kao sto je sut sa distance npr

    0
    0
    Odgovori
  2. Odlucite se grobarcici, da li smo FMP ili ZVEZDA….jer kad nas dobijete(mada ne znam kad je to bilo) onda smo svakako ZVEZDA za sve drugo smo FMP….i jos da dodam drago mi je sto pratite u ulazite na vest da procitate sta je jedan delija napisao….Divno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter