10
Evroliga

PEH ZA ZVEZDU: Crveno-beli izgubili od Žalgirisa, ali i jednog od najboljih igrača

Objavljeno: 06.02.15 u 09:02

Ekipa Crvene zvezde sinoć je izgubila utakmicu šestog kola Top 16 faze Evrolige, potšo je sinoć poražena od Žalgerisa rezultatom 68:70.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić ne samo što je izgubio utakmicu u EL, već je pored toga doživeo još jedan težak udarac. Naime, sjajni bek tima sa Malog Kalemegdana i potencijalni reprezentativac Srbije, Nemanja Dangubić, povredio se u prvoj četvrtini navedene utakmice i nije se vratio na parket.

Dangubić je osetio bol u donjem delu stopala, pa je doneta odluka da se on ne vraća u igru, kako se situacija ne bi pogoršala. Da li je u pitanju povreda tetive ili neke od kostiju stopala znaće se u toku dana, kada budu obavljena detaljna snimanja i analize.

Uz sve to, Luka Mitrović je nezgodno pao i povredio ručni zglob, da bi posle završetka meča iz predostrožnosti držao led na njemu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

10 Komentara

  1. dragane mislim da nisi u pravu…. gadjali smo trojke i to 19 puta… a za los procenat suta po meni ne moze da bude kriv trener vec iskljucivo igrac… pa od malih nogu sutira u kos i sad ne moze da pogodi nista ko tu moze da mu bude kriv… u svakom sportu se ucis dok si u mladjim selekcijama a kad dodjes u prvi tim tu vise nema sta da ucis…. tako da trener tu nije nista kriv… jednostavno neiskustvo za ovaj rang takmicenja plus strah koji se uvukao posle par promasaja i to je to… bice bolje sada se treba okrenuti aba ligi i spremiti se za zavrsnicu,i naravno osvojiti domacu titulu.

    0
    0
    Odgovori
  2. mislim dragane da nisi u pravu… sutirali smo trojke i to 19 puta a za los procenat suta nije mogao da bude kriv radonjic… od malih nogu sutiraju na kos i ne mogu sad da pogode nista tu ne moze da bude kriv nijedan trener… jednostavno dosta mlada ekipa tj neiskusna za ovaj rang takmicenja i jednostavno posle prvih 10 ne pogodjenih suteva svima se uvukao strah u ruke i kraj…

    0
    0
    Odgovori
  3. mislim dragane da nisi u pravu… sutirali smo trojke i to 19 puta a za los procenat suta nije mogao da bude kriv radonjic… od malih nogu sutiraju na kos i ne mogu sad da pogode nista tu ne moze da bude kriv nijedan trener… jednostavno dosta mlada ekipa tj neiskusna za ovaj rang takmicenja i jednostavno posle prvih 10 ne pogodjenih suteva svima se uvukao strah u ruke i kraj…

    0
    0
    Odgovori
  4. žao mi je što je zvezda i ovaj put izgubila svim srcenm sam navijao za zvezdu ali mislim da je i ovaj put kriv trener radonjić jer je i ovaj put primenijo taktiku kojom se sigurno gubi utakmica jer nemože se samo trčati pod koš nego se moraju gađati i trojke kada se za to ukaže šansa a zvezdini igrači su slabo gađali trojke nemogu samo da razumem veliku nepreciznost i promašaje koševa pitam se šta je tu u pitanju dali je problem to što košarkaši zvezde nedovoljno treniraju da bi bili dobro uigrani i zato ispadaju iz forme i gube utakmice mislim da je problem u tome što nedovoljno treniraju

    0
    0
    Odgovori
  5. Svaka cast KKCZ u svakom slucaju.. Igraju i ABU i Evroligu. Danga je odlican,mlad igrac. Sa vecom minutazom, decko se pokazuje. Brz oporavak i jos NBA zakucavanja!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter