0
AdmiralBet ABA Liga

OD PONEDELJKA PARTIZAN BROJNIJI: Novi centar potpisuje zanimljiv ugovor

Objavljeno: 06.02.15 u 21:38

Zamena za Đorđa Gagića pronađena je u novosadskoj Vojvodini u liku Boža Đumića koji je već na treninzima sa crno-belima, a nakon što je raskinuo saradnju sa svojim bivšim klubom sve je spremno da potpiše ugovor sa novim, što će i biti obavljeno tokom sledeće nedelje.

Zanimljivo je da će saradanja biti „oročena“ na dve i po godine, s tim da Partizan ima opciju da ukoliko ne bude zadovoljan već u junu može da raskine ugovor.

– Ugovor je stigao i sve formalnosti oko papirologije su završene. Ostalo je samo da Božo u ponedeljak obavi lekarske preglede, posle čega će saradnja biti ozvaničena. Partizan je ponudio ugovor na dve i po godine, sa opcijom raskida saradnje polovinom juna ove godine, ukoliko igrač ne zadovolji, izjavio je Nikolić za portal Vesti online.

Đumić bi u crno-belom dresu mogao da debituje tek na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća pošto svi klubovi koji se takmiče u ABA ligi imaju pravo da do 6. marta prijave nove igrače, pa će crno-beli imati sasvim dovoljno vremena da procene da li je 23-godišnji centar pravo rešenje za njih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter