0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MVP: Bobiju nedovoljno 35 indeksnih poena, Vilijams pobedio u dve kategorije

Objavljeno: 06.02.15 u 23:54

Večerašnjim mečevima okončano je 6. kolo Evrolige nakon kojih je moguće svesti račune što se tiče statističkih podataka.

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović je u meču protiv Žalgirisa skupio čak 35 indeksnih poena, ali mu to nije bilo dovoljno da osvoji MVP titulu pošto je Rudi Fernandez u trijumfu protiv Barselone imao tri poena više (38). Pored njih dvojice u petorci kola našli su se još igrač Unikahe sa Grendžer (34), zatim njegov Tompkins iz Nižnji Nogoroda (33) i centar Galatasaraja Zoran Erceg (33).

Sa 29 postignutih poena Zoran Erceg je podelio titulu najefikasnijeg igrača u 6. kolu sa Grendžeromm, dok je Nemanja Bjelica najbolji skakač sa 15 uhvaćenih lopti.

Zanimljivo je da je plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams uprkos bledoj partiji u duelu sa Žalgirisom pobedio u dve kategorije pošto je imao najviše asistencija (sedam) i ukradenih lopti (četiri).

Čak i među najboljim blokerima se našao jedan naš igrač – Nemanja Bjelica sa dve „rampe“, ali su bolji od njega bili Parahuski, Gudaitis i Javtokas sa po tri.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter