0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KONAČNA ODLUKA ZBOG NOVOG PAZARA: Kazna za Nikolića za pet dana

Objavljeno: 06.02.15 u 11:30

Trener Partizana Marko Nikolić i dalje čaka konačnu odlku Disciplinske komisije FSS zbog incidenata koji su se dogodili na prvenstvenom meču JSL između Novog Pazara i crno-belih.

Kako prenosi Sportski žurnal, ovaj organ FSS doneće svoju konačnu odluku o tom predmetu 11. febrauara ove godine.

Komisija za žalbe FSS razmatraće primedbe Marka Nikolića i njegovog Partizanai nakon toga će javno objaviti pravosnažnu presudu, tačno deset dana pred nastavak šampionata.

Podsetimo, Disciplinska komisija FSS, u prvom stepenu, kaznila je trenera crno-belih tromesečnom suspenzijom i zabranom vođenja ekipe na svim javnim mečevima u tom periodu. Nikolić je morao da plati i propisani globu za nesportsko ponašanje – 300.000 dinara.

Prema toj odluci, kazna teče od 11. decembra i mladi stručnjak mogao bi da sedne na klupu tek 12. marta. Partizan i Marko Nikolić, u propisanom roku, uložili su žalbu, pa će slučaj zaključiti komisija na čijem čelu je Marjan Rnić.

Odluke Komisije za žalbe su pravosnažne i izvršne. U vrlo retkim situacijama, nezadovoljne strane mogu da se potraže i vanredne pravne lekove tako što će se obratiti Izvršnom odboru FSS, ili Arbitražnom sudu za sport u Lozani.

Ipak prema mišljenju lista Žurnal, u ovom slučaju će tačku na čitav slučaj staviti Disciplinska komisija FSS.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter