3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

KARADŽIĆ PODRŽAO PARTIZAN: Ramadanija treba iskoreniti iz srpskog fudbala

Objavljeno: 06.02.15 u 10:21

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić odlučio je javno da podrži predlog čelnika Partizana da se fudbalski menadžer Ramadani eliminiše iz srpskih klubova.

Kao što je poznato, potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić apelovao je na čelnike FSS i FK Crvena zvezda da se ujedine i krenu u zajdnički rat sa jednim od najpoznatijih fudbalskih agenata na ovim prostorima.

Prv čovek FSS Tomislav Karadžić je u izjavi za Informer složio se sa ovim predlogom uz ocenu da je za srpski fudbal najbolje da se klubovi „liše menadžerskih usluga“.

– Vučelić i Partizan imaju punu podršku Saveza u svojoj akciji. Mi smo više puta pominjali da su menadžeri poput Falija Ramadanija zlo srpskog fudbala. Međutim, moram da napomenem da ti menadžeri posluju sa klubovima i igračima i nemaju nikakve veze sa Savezom. Klubovi su u veoma teškom stanju, a ako bi raskrstili s agentima, možda bi mogli da zarade više novca, a ne da ogromni procenti od transfera završavaju u rukama menadžera – rekao je Karadžić.

Karadžić je takođe dodao i da će Savez prihvatiti sugestije FIFA da se ukine vlasništvo treće strane, odnosno takozvanih investicionih fondova – prevedeno – menadžera.

– Predsednik UEFA Mišel Platini je već pričao da su menadžeri i kladionice kancer koji se mora odstraniti iz fudbala i mi se sa tim slažemo. FIFA je pokrenula inicijativu da se ukine vlasništvo treće strane i FSS će tu odluku sprovesti kada bude stupila na snagu. Nije normalno da najveću korist od transfera imaju upravo menadžeri, a da klubovi i igrači loše prolaze- kaže Karadžićza Informer.

Od reprezentativaca Srbije menadžerskoj agenciji „Lian sports“ pripadaju Matija Nastasić, Adem Ljajić, Vladimir Stojković i Lazar Marković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. sad podrzavas partizan lopove jedan dok je zvezda trazila da se otjeraju oni sto odvode nase igrace i unistavaju zvezdu tada ti je odgovaralo a sad kad partizana ti kazes treba otjerati menadjere fuj raspali se dabovda ako bogda gade jedan unistio si nam fudbal

    0
    0
    Odgovori
    • Mozda je on unistio fudbal(ja msm da su svi po jedan deo unistili a najvise vucic)ali ti si unistio gramatiku i to nacisto. Vi ste stub srBstva.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter