5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Levski se ‘pakleno’ pojačao pred Partizan, stiže ljubimac Delija i nekadašnji igrač Reala

Objavljeno: 06.02.15 u 22:16

Bugarski Levski je pred sam kraj sezone da je vreme da malo pojača tim pa je u ekipu doveo trojicu iskusnih košarkaša koji će moći da debituju već u ponedeljak u duelu sa Partizanom.

Sa timom iz Sofije ugovore su potpisali nekadašnji reprezentativac Bugarske Filip Videnov, bivši reprezentativac Francuske Vasil Evtimov i Amerikanac Džimi Hant.

Našoj javnosti najpoznatiji je 35-godišnji Videnov koji je u sezoni 2009/10 nosio dres Crvene zvezde, a igrao je iz FMP, dok je od klubova iz inostranstva najzvučnije ime madridski Real.

Evtimov je takođe ostao upamćen kao igrač ljubljanske Olimpije, a igrao je još za Asvel, Ortez, Fortitudo, Sevilju, Valjadolid…

Džimi Hant nije igrao ni za koga još od sezone 2012/13, a najpoznatiji klub za koji je nastupao su Frankfurt Skajlajnersi.

Sva tri igrača su već registrovana i nastupiće za Levski u preostalih šest mečeva ABA lige. Partizan će ekipu iz Sofije ugostiti u ponedeljak u Pioniru, a meč počinje od 18 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Uuaauuu kakva vest, usrali smo se…taj da valja bas bi igrao u Levskom, a o karijeri „bogatoj“ ljubimac cigana je igrao bas u uspesnom dobu gde nije bilo ni C ni Z od Crvene Zvezde….sto ga sad Coki nije doveo kad je tako dobar…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter