0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVANIČNO: Bivši kapiten Zvezde preko turske do kineske druge lige

Objavljeno: 05.02.15 u 12:43

Kada se pojavila informacija da će Radomir Antić preuzeti kineskog drugoligaša Hebei Fortunu bilo je jasno da će sa sobom povesti još nekog našeg igrača samo se postavljalo pitanje ko je taj.

Prethodnih dana je nagoveštavano da će to biti Nenad Milijaš, a bivši kapiten Crvene zvezde je u izjavi za Mocart sport potvrdio da je cela stvar već završena i da će dres Manice zameniti majicom Fortune.

– Nikada ne bih odbio Antićev poziv, sa njim i na Mars ako treba. Čovek je neponovljiv – institucija. Sve se poklopilo – moj trener, primamljivi finansijski uslovi, kao da sam crtao, izjavio je Milijaš koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa svojim novim klubom.

Podsećamo da je u vreme dok je popularni Mister bio selektor Srbije Milijaš bio čak i starter u nekim utakmicama, a na kvalifikacionom meču protiv Francuske je dobio veliku odgovornost da izvede penal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter