0
AdmiralBet ABA Liga

STIŽE ZAMENA ZA GAGIĆA: Crno-beli brzopotezno reagovali (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.15 u 12:26

Tokom jučerašnjeg dana se šuškalo, a danas je stigla i potvrda (od strane kluba za koji je do sada nastupao) da će Đorđa Gagića u redovima Partizana zameniti 23-godišnji centar novosadske Vojvodine Božo Đumić.

Kako je za Mondo potvrdio direktor novosadskog prvoligaša Igor Kovačević Partizan će već tokom dana objaviti da je Đumić novi igrač srpskog šampiona.

– Vojvodina je Đumiću izašla u susret i prema našim informacijama on će tokom dana postati igrač Partizana, osim u slučaju da se nešto promeni. Napravili smo sporazumni raskid ugovora. Upravo smo izašli sa sastanka, mi na jednu, on na drugu stranu, kao slobodan igrač, rekao je Kovačević za Mondo uz malu ogradu da on ne može da da pdefinitivnu potvrdu već to može samo Partizan da uradi.

Đumić je tokom karijere pored Vojvodine nastupao još za kruševački Napredak i Solnok, a kao kadet je bio član reprezentacije Srbije. Ove sezone je za Novosađane prosečno beležio 10,8 poena i 4,8 skokova.

Očekujemo da se Partizan tokom dana oglasi ovim povodom, potvrdom ili demantijem.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter