0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

POSLEDNJI POZIV: Ima još karata za duel Zvezde i Žalgirisa

Objavljeno: 05.02.15 u 15:21

Košarkašima Crvene zvezde Telekom večeras od 20.45 sati predstoji veoma važan evroligaški meč sa nekadašnjim šampionom Evrope, Žalgirisom iz Kaunasa. Crveno-beli silno žele da zabeleže i drugu pobedu u TOP 16 fazi, jer bi se eventualnim trijumfom vratili u borbu za plasman u TOP 8 Evrolige.

Upravo iz tog razloga prvotimci i trener Crvene zvezde Dejan Radonjić prethodnih nekoliko dana pozivali su navijače da dođu u Kombank arenu ističući koliki značaj podrška sa tribina ima za ovaj mladi tim Zvezde. Karata još malo ima u prodaji, one se mogu kupiti na poslovnicama Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još 100 prodajnih mesta širom Srbije) i zato klub još jednom poziva da svojim prisustvom uveličate još jedan evroligaški spektakl i navijanjem pomognete Crvenoj zvezdi da zabeleži novu pobedu.

Prvi trijumf u Top 16 fazi Zvezda je ostvarila prošle nedelje protiv berlinske Albe u fantastičnom ambijentu dvorane Pionir. Bukvalno cela hala je u pojedinim trenucima u glas pevala – SEVER CELI SADA SE VESELI. Buka je bila zaglušujuća, sticao se utisak da su se tresle tribine. Pred današnji meč sa Žalgirisom, upitan da prokomentariše razliku u atmosferi u ove dve beogradske dvorane Čarls Dženkins je odgovorio:

– U Pioniru je drugačije zato što je manja hala i zaista osetite navijače na terenu. Mnogo je ljudi na malom prostoru.Kombank arena je mnogo veća i svi imaju više prostora, više je stadionska atmosfera. Meni je svejedno. Makar igrali i napolju na snegu, znam da će naši navijači biti uz nas i da će biti sjajni. Energija će biti ista – konstatovao je Dženkins.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter