3
Košarka

FOTO: STARSPORT

PEKOVIĆ DOBIJA DRUŠTVO: Još jedan reprezentativac Srbije u NBA ligi!

Objavljeno: 05.02.15 u 20:10

Minesota Timebervulfs ne igra najbolje ove sezone u najjačoj ligi na svetu, ali bi zato od naredne mogla da ima pojačanje u vidu još jednog srpskog reprezentativca.

Nikola Peković godinama je jedna od udarnih igala Minesote, prethodnih nekoliko nedelja imao je društvo u vidu Miroslava Raduljice sa kojim su ‘Vukovi’ dva puta obnavljali ugovor na po 10 dana, a od sledeće sezone još jedan srpski reprezentativac bi mogao da zaigra u Timbervulfsima. U pitanju je Nemanja Bjelica, trenutno košarkaš Fenerbahčea, za čije usluge je itekako zainteresovan Flip Saunders, trener ovog NBA-ligaša.

Sjajni krilni centar u ovoj evroligaškoj sezoni beleži prosečno 11,5 poena, uz 7,1 skok, 1,8 asistenciju i 1,5 ukradene lopte za skoro 28 minuta provedenih na parketu.Tako bi Bjelica od leta 2015. godine postao još jedan od brojnih igrača sa ovih prostora koji su nosili tres Minesote. Trenutno je to Nikola Peković, do skoro pomenuti Raduljica, a pre njih u Mineapolisu su igrali Darko Miličić, Saša Pavlović, Igor Rakočević, Marko Jarić i mnogi drugi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Pekovic dobija drustvo u Minesoti,na to su mislili.. A na „jos jedan reprezentativac“,misle na ove dole pomenute Jaric,Milicic i ostali.. Sto serete kad ne kontate,srpska posla.. 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter