1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IPAK ĆE BITI ODLAZAKA: Partizan pušta defanzivca da ide

Objavljeno: 05.02.15 u 15:52

Dolaskom Ivana Badalaovskog dodatno je pojačana ionako jaka konkurencija na poziciji desnog beka za koju konkurišu čak četiri igrača.

Trener Marko Nikolić definitivno je odlučio da je višak Branko Pauljević koji samo što se vratio sa pozajmice iz niškog Radničkog ponovo će morati da traži novi klub u kojem će igrati ili kao pozajmljen igrač ili što bi za njega bilo bolje ako se pojavi neko ko je spreman da otkupi njegov ugovor od crno-belih.

Pauljević je u leto 2012. godine došao u partizan iz kulskog Hajduka i to kao potencijalno veliko pojačanje, ali kako nije uspeo da se nametne sezonu 2013/14 je proveo u niškom Radničkom gde je pružao vrlo dobre partije što mu je donelo povratnu kartu u Humsku.

Međutim, ni u novom pokuđšaju brzonogi desni bek nije uspeo da se nametne stručnom štabu pa će sreću morati da potraži na nekom drugom mestu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Nametnuo se on,on je za vecinu igraca Partizana bog nego nije u planovima celavog jel nema dil sa Stojicem za Pauljevica,eto to je problem izuzetnog strucnjaka Marka Nikolica!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter