3
AdmiralBet ABA Liga

NOVI CENTAR CRNO-BELIH: Maštao sam da igram u Partizanu

Objavljeno: 05.02.15 u 21:58

Umesto ‘odbeglog’ Gagića, novi centar Partizana biće Božo Đumić. Dosadašnji košarkaš Vojvodine ističe da se prelazak u redove crno-belih nikada ne odbija.

Nekadašnji kadetski i juniorski reprezentativac Srbije bio je jedna od ugarnih igala Vojvodine Srbijagas.  Kada je mladom centru, posle raskida ugovora Đorđa Gagića sa Partizanom, stigla ponuda da se priključi crno-belom timu, nije imao dilemu.

– Svi maštamo da jednog dana igramo za naš najveći klub i sigurno jedan od najvećih u Evropi. Hvala Vojvodini koja mi je odmah izašla u susret – rekao je vidno uzbuđeni Božo Đumić, a prenose ‘Novosti’.

Duško Vujošević nadaleko je poznat kao specijalista za rad sa visokim igračima.

Verujem da mi neće biti potrebno mnogo vremena da se uklopim u prepoznatljiv sistem šampiona. Jednostavno, poziv Partizana se ne propuušta – konstatovao je mladi centar koji je ove sezone u KLS-u beležio 10,8 poena i 4,8 skokova po meču.

Ostaje još samo da se u narednih nekoliko dana vidi kada će Đumić stići u redove Partizana i za koje će takmičenje biti licenciran.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter