0
Rekreativo

FOTO: LIFE ACTIVE

ČESTITAMO: LIFE ACTIVE Health Club proslavio prvi rođendan (FOTO)

Objavljeno: 05.02.15 u 15:07

LIFE ACTIVE Health Club proslavio je prvi rođendan uspešnog poslovanja u prisustvu mnogobrojnih zvanica, članova i prijatelja. Pored domaćina, proslavljenih košarkaša Marka Kešelja i Miroslava Raduljice, među gostima su bile i brojne poznate ličnosti iz sveta sporta, mode i muzike.

– Kada smo, pre nešto manje od dve godine, Raduljica i ja došli na ideju otvaranja ovog kluba, nismo ni pretpostavljali da će on ovako izgledati. Nismo ni pretpostavljali da ćemo otvaranjem ovog kluba postaviti potpuno nove standarde u ovoj oblasti i našem gradu pokloniti mesto gde možete dobiti sve što vam je potrebno za zdrav život. Posebno sam ponosan na to što je kvalitet usluge koju pružamo danas viši nego prvog dana kada smo počeli rad. To znaju svi naši klijenti. Zbog toga posle samo godinu dana rada, danas u Life Activu redovno vežba više od 500 članova – izjavio je Marko Kešelj, suvlasnik Life Active Health Cluba.

FOTO: LIFE ACTIVE
FOTO: LIFE ACTIVE

Life Active je jedino mesto na kome možete pre vežbanja da dobijete kompletan lekarski pregled, ergometrijsko testiranje, propisanu zdravu i pravilnu ishranu od strane nutriocioniste, da vaše dete bude u igraonici dok vežbate i da posle treninga možete uživati u zdravim obrocima i piću. A uz sve to imate priliku da vežbate na najsavremenijoj opremi koja postoji.

FOTO: LIFE ACTIVE
FOTO: LIFE ACTIVE

LIFE ACTIVE HEALTH CLUB je jedinstveni koncept za unapređenje kvaliteta života, pravilnom ishranom i zdravim i kontrolisanim vežbanjem od strane lekara i stručnih i licenciranih trenera. Na 900m2, u centru Novog Beograda, pored savremenih fitness sprava i najsavršenijeg funkcionalnog trenažera na svetu – IRON QUBE, nudi i veliki broj LES MILLS grupnih programa kao što su: Body Attack, Body Pump, Body Balance, CX Worx i Pilates.

FOTO: LIFE ACTIVE
FOTO: LIFE ACTIVE

U okviru kluba za najmlađe na 140 m2 postoji igraonica LIFE ACTIVE KIDS sa bezbroj mogućnosti za igru i bavljenje sportom ili proslavu rođendana. Pored toga, u okviru LIFE ACTIVE HEALTH CLUB nalazi se Dom zdravlja VIZIM. Uplatom članarine stiče se pravo na besplatan lekarski pregled sa laboratorijskim analizama i razgovor sa nutricionistom. Svi članovi koji vežbaju, deca koja se nalaze u igraonici i gosti caffe – restorana su pod stalnom medicinskom zaštitom.

FOTO: LIFE ACTIVE
FOTO: LIFE ACTIVE

U okviru LIFE ACTIV kluba nalazi se i prodavnica odeće za vežbanje sa potpisom naših poznatih modnih kreatorki sestara Proković.

FOTO: LIFE ACTIVE
FOTO: LIFE ACTIVE
FOTO: LIFE ACTIVE
FOTO: LIFE ACTIVE

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter