0
Evropske lige

ITALIJA Benitez ne želi da priča o novom ugovoru s Napolijem

Objavljeno: 05.02.15 u 08:22

Trener Napolija Rafael Benitez nema nameru da razgovara sa čelnicima kluba sa San Paola o produžetku saradnje pre aprila.

Špansi stručnjak preuzeo je klub u leto 2013. godine i od tada je Napolitancima doneo Kup Italije i jedno treće mesto u Seriji A.

Španski stručnjak sada je na odličnom putu da ponovi rezultate iz prve sezone, pošto su na tabeli Serije A ispred nebo-plavih jedino Roma i Juventus, dok je u kupu ovaj tim u sredu pobedio Inter sa 1:0.

Ipak, na pitanje novinara da li će razgovarati sa čelnicima kluba o produžetku saradnje, Benitez je kazao:

– Da razgovaram oko mog ugovora? Moram da kažem da nemam nameru da razgovaram pre aprila o tome. To sam i ranije govorio i sada ostajem pri tome – kazao je 54-godišnji trener koji je sa Liverpulom osvojio Ligu šampiona.

– Ljudi moraju da shvate da smo mi ovde veiki borci. Moramo svoju energiju da usmeravamo na bitne stvari, na mečeve. Tako da je i meni pažnja usmerena na sledeći meč – kaže Benitez.

On se osvrnuo i na pobedu nad Interom u Kupu Italije:

– Zaslužili smo pobedu protiv tima koji može da odigra na izuzetno visokom nivou. Individualan kvalitet igrača Intera je veoma visok i siguran sam da zaslužuju da budu na boljem mestu na tabeli – podvukao je Benitez.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter